loading...
اموزشی
مبتکران بازدید : 98 دوشنبه 05 آبان 1399 نظرات (0)

افزایش تمرکز هنگام درس‌خواندن و مطالعه شامل نکاتی می‌باشد.

  • هشدار به خود:

وقتی که حواستان پرت می‌شود مانند یک کلید هشدار عمل کنید و به خود هشدار دهید که حواستو جمع کن!

از قبل با خود وعده کنید که اگر سر و صدایی آمد من حواسم را پرت نمی‌کنم.

  • رها شدن از افکار منفی، نوشتن و زمان اختصاص دادن به آن‌ها:

اگر افکار مزاحم دست از سر شما ورنداشت آن را یادداشت کنید و از این طریق از هیجانات افکار منفی کم کنید.

کارت‌های کوچکی درست کنید و ان‌ها را به سه قسمت تقسیم کنید.هر بار که حاستان پرت می‌شود یک خط در قسمت مخصوص بکشید و برای هر روز یک کارت را به خود هدیه دهید.به مرور متوجه می‌شوید که تعداد خط ها روز به روز کاهش میابد و این واقعا جالب است.

  • یادداشت برداری هنگام مطالعه:
مبتکران بازدید : 94 شنبه 03 آبان 1399 نظرات (0)

یکی از بهترین راه ها برای صرفه جویی در وقت ، استفاده از تکنیک تندخوانی است. با خواندن سریع یک مطلب، به طور کلی متوجه می شوید که آن مطلب درباره چیست. به یاد داشته باشید که نمی توان تندخوانی را جایگزین مطالعه معمولی کرد؛ بلکه تندخوانی تنها تمرینی است که برای موثرتر ساختن مطالعه به کار گرفته می شود.

ما در این مقاله قصد داریم تا شما را به طور کلی و اجمالی، با فواید و مهارت های تندخوانی آشنا کنیم.

مبتکران بازدید : 256 پنجشنبه 01 آبان 1399 نظرات (0)

چقدر براي مطالعه و تست زنی هر درس وقت بذاريم ؟

آيا شما هم احساس مي كنيد براي مطالعه دروس خيلي تعلل مي كنيد و کند یاد میگیرید ؟

اگر تنوع درس هايي كه قرار بود در يكروز اجرا بشه ، به آخر شب كشيده شد و باقي ماند تکلیف چیست؟

چرا به برنامه هايي كه ريخته ايم ، نمي رسيم ؟

چگونه حجم بالايي از مطالب را در زمان كم مثل شب هاي امتحان جمع كنيم ؟و…

مبتکران بازدید : 27 پنجشنبه 01 آبان 1399 نظرات (0)

تکنیک کنکوری: یکی از مهم‌ترین کارها برای افزایش تمرکز هنگام درس خواندن، نوشتن مطلبی است که مشغول خواندن آن هستید. این کار اگرچه وقت بیشتری می‌خواهد اما می‌تواند تا حدود ۵۰ درصد تمرکز شما را افزایش دهد.

اگر بازهم هنگام درس خواندن حواس‌تان پرت می‌شود و به اصطلاح نمی‌توانید تمرکز کافی داشته باشید، با این چند تکنیک کنکوری، شانس خود را امتحان کنید.

– پیش از آغاز درس خواندن، بخشی از زمان خود را به یادداشت افکار مزاحم و تفکر در مورد آنها اختصاص دهید. علت اینکه خیلی از این افکار هنگام مطالعه به ذهن خطور می‌کند این است که فرصت تفکر بر روی آنها نداشته‌اید و این افکار در ذهن بصورت طبقه‌بندی نشده و نامنظم باقیمانده‌اند. یکبار برای همیشه به آنها فکر کنید و آنها را کنار بگذارید.

– برای مطالعه درسی‌تان برنامه منظمی داشته باشید. این برنامه را با نظر مشاور خود تغییر دهید اما از تغییرات ناگهانی در برنامه خود اجتناب کنید. مثلا اگر همیشه درس خواندن را ساعت ۸ صبح شروع می‌کنید و ساعت ۱۲ به باشگاه می‌روید، این برنامه را به یکباره تغییر ندهید.

– یک تکنیک کنکوری مفید دیگر برای افزایش تمرکز، نوشتن هنگام خواندن است، یعنی وقتی دارید موضوعی را می‌خوانید، کلمات مهم و بخش‌هایی که احساس می‌کنید باید به خاطر بسپارید را بنویسید. این نوشته لازم نیست، تمیز و مرتب باشد و یا مثل یک خلاصه‌نویسی باشد؛ صرفا نوشتن به خاطر درگیر کردن بخشی از نیمکره‌ راست مغز، میزان تمرکزتان را افزایش می‌دهد.

مبتکران بازدید : 111 سه شنبه 29 مهر 1399 نظرات (0)

متأسفانه هنوز این طرز فکر در بین داوطلبان وجود دارد که می‌گویند هزینه کردن برای مشاور و برنامه ریزی کاری بیهوده و الکی است و برای قبولی در کنکور فقط باید آزمون رفت، کلاس رفت و از منابع خوب استفاده کرد! قطعاً این طرز فکر  آن‌هم برای کنکورهای حرفه‌ای و مفهومی، کاملاً اشتباه است.

درحالی‌که یکی از ویژگی‌های مشاور کنکور این است که داوطلب را از سردرگمی بیرون بیاورد تا داوطلب بتواند در انتخاب منابع کمک‌آموزشی، آزمون آزمایشی و کلاس کنکور  دقت و آگاهی بیشتری داشته باشد و به این شکل از هزینه‌های اضافی کم  و در دام افرادی که فقط به دنبال فروش محصولاتشان هستند، جلوگیری کند

بسیاری از دانش آموزان به دلیل کمبود امکانات در شهر خود به سمت مشاوره تحصیلی میروند. در ارتباط با مشاوره تحصیلی نکاتی باید مد نظر داشته باشید که امروز در این مقاله سعی میکنیم روش های انتخاب مشاور تحصیلی خوب و مناسب را به شما آموزش دهیم . تا با خیالی آسوده مشاور تحصیلی خود را انتخاب کنید.

مبتکران بازدید : 110 چهارشنبه 23 مهر 1399 نظرات (0)

کتاب‌های کمک درسی استاندارد به گونه‌ای تالیف و طراحی می‌گردد که با زندگی روزمره‌ی فرد در ارتباط باشد.

مطالب ذکر شده در کتاب نباید خشک و خالی از هیچ‌گونه ارتباط با زندگی افراد باشد.

در واقع ارتباط مستقیم مطالب علمی با زندگی افراد یکی از مهم‌ترین اهداف آموزش‌و‌پرورش است.

از نکات دیگر کتاب‌های کمک درسی خوب توجه با این نکته است که فعالیت‌های عملی بلید در راستای پرورش مهارت عملی دانش اموزان باشد.

مبتکران بازدید : 229 سه شنبه 22 مهر 1399 نظرات (0)

 


1- توکل بر خدا : توکل یعنی اینکه تلاش و کوششت را بکن و تدبیر امور را به خدا بسپار. قرآن کریم می فرماید: «مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَی اللّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ»؛ هر که اتکایش به خدا باشد، خدا برای‏ او کافی است، «إنَّ اٌللهَ يُحِبُّ اٌلْمٌتَوَكِّلِينَ.» خداوند توکل کنندگان را دوست دارد. به هر حال با هر توانایی که دارید به خدا توکل کنید؛ به قول حافظ: تكيه بر تقوا و دانش در طريقت كافريست/ راهرو گر صد هنر دارد توكل بايدش. توکل بر خدا به شما آرامش می دهد، چیزی که بدان محتاج هستید.

 

 

2- داشتن هدف: داشتن هدف به شما انگیزه ی حرکت می دهد و مهمترین عامل برای کسب موفقیت می باشد. وقتی به هدفتان نگاه می کنید انگیزه ی شما برای تلاش و کوشش، مضاعف می شود و این بهترین دستاورد داشتن هدف است. شما امسال یک هدف بزرگ دارید، پس برای رسیدن به آن باید تمام همت خود را به کار بگیرید.



3- برنامه ریزی صحیح: برای رسیدن به موقیت در کنکور باید برنامه ریزی صحیح داشته باشید. (شامل برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت) بدون برنامه ریزی صحیح تلاش های شما نتیجه ی مطلوب نخواهد داشت. برنامه ریزی صحیح، مدیریت زمان را در اختیار شما قرار می دهد و شما را از سردرگمی رها می سازد، مسیر رسیدن به هدف را روشن می سازد و هر زمان شما را متوجه می سازد که تا رسیدن به هدف چه فاصله ای باید طی کنید. توجه داشته باشید که هر دانش آموز باید روش صحیح برنامه ریزی کوتاه مدت (هفتگی) را شخصا فراگیرد و برای خود برنامه بنویسد.



4- آشنایی با روش های صحیح مطالعه. یادگیری به دنبال یک فرایند علمی در فرد حاصل می شود. بنابراین برای یادگیریِ بهتر باید با اصول و فنون صحیح یادگیری آشنا شوید. البته ممکن است در گذشته شما با یک روش خاص درس ها را آموخته باشید اما در هر صورت آگاهی از روشهای صحیح مطالعه برای شما سودمند خواهد بود.



5- آمادگی جسمی: شرایط جسمی مطلوب در یادگیری شما تاثیر زیادی دارد؛ بنابراین برای اینکه جسم سالمی داشته باشید تا بتوانید خوب درس بخوانید باید: تغذیه مناسب داشته باشید، ورزش کنید و به میزان لازم بخوابید.



6- به آرامش روحی و روانی خود توجه داشته باشید و در صورت داشتن اضطرابِ بیش از حد معمول یا هر مشکل دیگری که موجب اختلال در یادگیریتان می شود از مشاورتان کمک بخواهید.



7- نگرش مثبت داشته باشید و در جهت آن تلاش و کوشش کنید. «اگر گویی که نتوانم، برو بنشین که نتوانی/ و گر گویی که بتوانم، قدم در نه که بتوانی» . داشتن نگرش منفی شما را از کوشش و تلاش باز می دارد. یادتان باشد که همیشه به خدا امید داشته باشید و برای رسیدن به موفقیت تلاش کنید. اصلا امیدوار بودن و تلاش کردن، خود بخشی از موفقیت است!



8- در یکی از آزمون های آزمایشی معتبر شرکت کنید تا نقاط ضعف و قوت خود را بیابید. سعی کنید بر اساس برنامه های میان مدت و بلند مدت برگزار کننده ی آزمون پیش بروید. این اقدام به شما در داشتن برنامه های بلند مدت و میان مدت کمک زیادی می کند و خیالتان را از این بابت راحت می کند. توجه داشته باشید که نتایج این آزمونها نباید شما را مغرور و یا مایوس کند. تجربه نشان داده که تغییر در روند نتایج آزمونهای آزمایشی بارها و بارها اتفاق افتاده است، این بستگی به شرایط شما دارد.

 



9- یک دانش آموز برای آمادگی در آزمون سراسری باید وقت ویژه ای برای مطالعه در نظر بگیرد و به قول معروف از خود مایه بگذارد. دانش آموزان موفق روزهای مدرسه 5 ساعت و روزهای تعطیل 10 ساعت مطالعه می کنند. البته این مقدار با توجه به میزان توانایی و نیاز شما می تواند متفاوت باشد. توجه داشته باشید که سلامت جسمی و روحی شما از هر چیز دیگری مهمتر است و نباید فدای ساعت مطالعه شود.



10- مهمترین منبع برای آزمون سراسری کتاب های درسی است؛ اما در کنار آن به تهیه کتاب های کمک درسی و تستی مناسب اقدام نمایید. ( دبیران، دانش آموزان سال قبل و دوستان همکلاسی می توانند در این رابطه به شما کمک کنند) همچنین دفترچه های سوال های کنکور 6 سال گذشته را تهیه کنید و در موقع مناسب از آنها استفاد کنید.



11- مرور مرتب و به موقع درس ها: درس ها را به طور مرتب مرور کنید این امر باعث تثبیت یادگیری و جلوگیری از فراموش شدن مطالب آموخته شده می شود. (به ویژه به «مرور آخر» در یک ماه باقیمانده به آزمون سراسری توجه داشته باشید)



12- از فنون تست زنی و هنر آزمون دادن آگاه شوید. آزمون دادن یک هنر است و داشتن معلومات درسی به تنهایی کافی نیست! مهمترین وظیفه ی شما پس از هر آزمون آزمایشی تحلیل علمی آن آزمون است. با استفاده از فرم های مخصوص می توانید به تحلیل آزمون بپردازید و از نقاط قوت و ضعف خود اطلاع یابید.



مبتکران بازدید : 184 یکشنبه 20 مهر 1399 نظرات (0)

پرورش حافظه یکی از اهرم‌های تقویت ذهن و یادگیری است که باعث می‌شود اطلاعات در ذهن بماند.

به عقیده‌ی کارشناسان پرورش حافظه در یادگیری سریع و راحت موضوعات درسی بسیار تاثیرگذار است.

یکی از موارد بسیار مهم در تقویت حافظه اعتماد به حافظه است.

مبتکران بازدید : 218 سه شنبه 15 مهر 1399 نظرات (0)

مزایای کتاب کار و تاثیراتی که می‌تواند بر رشد تحصیلی دانش‌آموزان بگذارد بسیار زیاد می‌باشد.

ممکن است چندین بار یه کتاب درسی را بخوانید اما باز هم یک جای کار ایراد داره و نیازی به توضیخات بیشتر کتاب‌های کمکی است.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید از مشاوران ما کمک بگیرید.

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 62
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 23
  • بازدید امروز : 34
  • باردید دیروز : 43
  • گوگل امروز : 3
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 197
  • بازدید ماه : 445
  • بازدید سال : 2,137
  • بازدید کلی : 10,847